Systemspecialist Infrastruktur

Om Hillside Nordic AB

Vi är ett växande företag, och får ständigt ny förfrågningar från både nya och befintliga kunder att leverera tjänster och uppdrag. Därför behöver vi fler medarbetare med placering i Karlskrona.

Vår ide är att med vår kompetens och erfarenhet hjälpa våra kunder att bli ännu bättre på det de gör. Våra fokusområden är inom Informationssäkerhet, Tjänstehantering samt förvaltning och strategier.

Vi satsar även på lösningar och produkter kring Microsofts molntjänster så som Office365 och Azure och de säkerhetsrelaterade funktioner som erbjuds.

För samtliga tjänster vi erbjuder så kommer en del av tiden att avsättas internt Hillside Nordic för att utveckla och bygga lösningar kring 0365 och Azure, varför kompetens och erfarenhet från dessa områden är meriterande.

 

Meriterande kompetenser:

  • O365

  • Azure

    • Intune, AAD, AIP, ATP, DLP

  • Säkerhet

  

Dina Arbetsuppgifter

Vi söker dig som kommer att jobba med automatisering av infrastruktur och lösningar för provisionering av resurser.

Du kommer att arbeta i ett team och tillsammans  med dina kollegor deltaga i implementationsprojekt, men också med din kompetens och erfarenhet utgöra tredjelinje-support inom dina områden.

 

Kvalifikationer

Du har hög kompetens inom Active Directory och Powershell , men även övrig infrastruktur  så som Windows Server, Exchange, Virtuella plattformar.

 

Kompetens:

·       Powershell

·       Active Directory

·       Windows Server Infrastruktur

·       Virtuella plattformar (Xen,Hyper-v,vM-Ware)

Som person är du  kreativ och en lagspelare som delar med sig av sina kunskaper och tycker det är givande att jobba tillsammans med kollegor i projektform. Du har erfarenhet från att dokumentera lösningar på engelska likväl som svenska. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Ta nästa steg i din karriär

Vill du vara en del av vår resa framåt, hjälpa våra kunder bli ännu bättre och samtidigt ha fantastiskt roligt?

Skicka in din ansökan 

  • White LinkedIn Icon
  • Twitter Clean
  • facebook
  • White Instagram Icon

© 2017 by

Hillside Nordic AB

Campus Gräsvik 8

37175 Karlskrona

Call

T: 0455344880